De filmweide

In 2021 zijn we met de Filmweide begonnen om jaarlijks een uniek film evenement te organiseren dat je een keer meegemaakt moet hebben! En dat gaat tot nu toe goed: in 2021 begonnen we met 90 bezoekers en in 2022 trokken de vier Filmweide-avonden bij elkaar 450 bezoekers. Dat aantal hopen we in 2023 weer te overtreffen met jullie erbij! Daarnaast organiseerden we in 2022 voor het eerst een winter-variant: de Filmschuur.

 

Wat kun je verwachten bij de Filmweide?

De films

Op onze pagina programmering vind je de films die we dit jaar tonen. De afgelopen jaren hebben we al veel mooie films kunnen tonen. Biografieën, muziekfilms, romantische komedies en meer. We zorgen ervoor dat de films het grote doek waardig zijn (als ze al eens in de prijzen zijn gevallen is dat een pluspunt) en dat jullie met een mooie filmervaring naar huis gaan!

Zitplaatsen

Bij de Filmweide kun je zowel een kaartje kopen voor een reguliere zitplaats als voor een drive-in plek. Koop je een kaartje voor een zitplaats, dan hoeft je geen eigen stoel mee te brengen. Wij hebben namelijk een grote collectie aan fijne klassieke strandstoelen verzameld (Arjan’s schuur staat er vol mee). Daarnaast hebben we olievaten en comfortabele palletbanken waar je goed in achterover kunt leunen. Tot nu toe zakt er helaas wel ieder jaar iemand door een strandstoel heen dus niet te hard gaan zitten a.u.b.

Drive-in

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de drive-in plekken. Een eigen auto meebrengen is dan wel noodzakelijk. Het is dan ook mogelijk om je autoradio af te stemmen op het geluid van de film. Heb je een unieke of klassieke auto? Neem hem mee! In voorgaande jaren hebben we al meerdere bezoekers met klassieke auto’s voorbij zien komen en dat maakt het evenement helemaal af. Maar geen zorgen, met een drive-in ticket  ben je met ieder voertuig met vier wielen auto-matisch welkom.